Contact

U kunt een aanmelding doen via het aanmeldformulier of door te bellen naar het centrale nummer 070-312 28 87. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en van 13:30 tot 16.30 uur.

Vanwege een grote vraag naar onderwijsconsulenten in de regio Zuid-Holland zijn in deze provincie onderwijsconsulenten op korte termijn niet beschikbaar. Houd rekening met een wachttijd van meerdere weken.

Bureau Onderwijsconsulenten is ondergebracht bij Stichting Ondersteuning Scholen en Ouders (SOSO). De bestuurssamenstelling kunt u hier vinden:    Bestuurssamenstelling SOSO

Het bureau regelt alle administratie rond een bemiddelingsprocedure. Eventuele afwijkende sluitingstijden kunt u vinden in de agenda.

Indien u de onderwijs(zorg)consulent wilt spreken die aan u is toegewezen, kunt u naar het centrale nummer bellen. U wordt dan doorverbonden met de onderwijs(zorg)consulent in kwestie.

U kunt ons ook een email sturen via info@onderwijsconsulenten.nl, of onderstaand contactformulier invullen.

Wilt u gebruik maken van de rechten van betrokkene(n) onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), zoals inzage in of rectificatie of verwijdering van persoonsgegevens van u of uw kind? U kunt hier een verzoek voor indienen door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Wat is 7 + 2?